Aanleg en onderhoud

Uw tuin, een leefruimte

De tuin wordt meer en meer een ruimte om in te leven, een uitbreiding van de woning. In de huidige samenleving is er immers nood aan een plek om te ontspannen, om tot zichzelf te komen. Maar de broodnodige tijd voor creativiteit en onderhoud ontbreekt hier echter vaak.

Landschaps- en tuinarchitect Massagé Pieter kan samen met u deze droom wel degelijk realiseren: wij dragen hierbij enerzijds zorg voor gebruiksgemak en een leefbare omgeving, waarbij een goede prijs-kwaliteitverhouding voorop staat. Anderzijds heeft onze uitgebreide vakkennis ons door de jaren heen leren werken op een economisch verantwoorde manier.

Een vak apart

Landschaps- en tuinarchitect Massagé Pieter begeleidt uw keuzes dan ook van ontwerp tot realisatie en voorziet u hierbij van professionele informatie en technieken. En ook bij de omzetting van het ontwerp in een afgewerkte tuin staan wij garant voor een vakkundige werkwijze en de creatie van een totaaloplossing op maat. Indien gewenst, kunnen wij bovendien achteraf zorg dragen voor het onderhoud van uw leeftuin.

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Aarzel dan niet ons te contacteren. Wij staan uiteraard steeds graag tot uw dienst voor het verstrekken van bijkomende inlichtingen of het opmaken van een offerte op maat.

Back to Top