Natuursteen

Naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin is Landschaps- en tuinarchitect Massagé Pieter tevens gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van natuursteen. Voor de realisatie van een mooie en unieke gevel, oprit of terras bent u bij ons dan ook bij ons aan het juiste adres. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Een verzorgde oprit of een mooi terras vormt het visitekaartje van uw woning en kan voor een grote meerwaarde zorgen. Beide kunnen gelegd worden in allerhande materialen van blauw-, beton-, klei en zandsteen tot graniet, kasseien, klinkers of tegels. Indien nodig kan het oude terras of de oprit bovendien opgebroken worden, het verzamelde puin wordt uiteraard door ons weggevoerd.

Natuursteen biedt met andere woorden een waaier aan mogelijkheden. Aarzel niet ons te contacteren. Graag verstrekken wij u bijkomende informatie of komen wij langs voor het bespreken van uw project en het maken van een offerte op maat.

Back to Top