Tuinarchitectuur

Van groene leefruimte tot stijlvolle bedrijfstuin

Of het nu uw tuin, balkon of patio betreft, Landschaps- en tuinarchitect Massagé Pieter laat u het hele seizoen genieten van uw eigen groene leefruimte. Wij ontwerpen op basis van uw wensen en budget een ontwerp dat in alle seizoenen iets te bieden heeft en zelfs in een kleine tuin van een paar vierkante meter een wereld van verschil vertoont!

Hiernaast kunnen bij Landschaps- en tuinarchitect Massagé Pieter ook bedrijven aan de hand van een professioneel tuinontwerp een perfecte omgeving voor hun gebouw creëren en dus een representatieve uitstraling van de onderneming bekomen. Een originele, kleurrijke en afwisselende tuin ontwerpen is dan ook een vak apart, daarom ligt het voor de hand om een tuinarchitect in te schakelen.
Hoe komt een ontwerp tot stand?

 1. Voorbespreking
  In het eerste gesprek komen vooral uw wensen naar voren. Welke vormen, bestrating, kleuren en beplanting had u graag in uw tuin willen hebben?
  En welke speciale wensen heeft u nog meer?
 2. Schetsontwerp
  Er worden enkele schetsontwerpen gemaakt die worden met u besproken voordat er een definitief ontwerp wordt gemaakt.
 3. Ontwerp
  Alle aandachtspunten worden in dit ontwerp verwerkt tot een tuin naar wens. De keuze van de planten wordt samen met u vastgelegd om tot een harmonisch geheel te komen. Bij deze keuze staan ontspanning en gezelligheid voorop om van uw tuin een aangename leefruimte te maken. Daarbij komen nog de vereiste werktechnieken voor bestrating, elektriciteit, vijver, enz.
 4. Realisatie en onderhoud
  Uiteindelijk wordt dit alles op een vakkundige manier uitgevoerd, uw droomtuin wordt met andere woorden werkelijkheid.
  Natuurlijk kunt u ook op ons rekenen voor het verdere onderhoud van de tuin.

Verder staan wij uiteraard ook steeds tot uw dienst voor het verstrekken van de nodige informatie.
Aarzel niet ons te contacteren voor bijkomende inlichtingen of een offerte.

Back to Top