Zwembaden in harmonie met de omgeving

Ook voor de aanleg en plaatsing van allerhande vijvers of zwembaden in Machelen en omgeving kunt u terecht bij Landschaps- en tuinarchitect Massagé Pieter. Deze zijn enerzijds niet enkel verrassend laag geprijsd maar zijn tevens gemakkelijk te onderhouden. Bij de materiaalkeuze proberen wij bovendien zoveel mogelijk levende of natuurlijke materialen te gebruiken, in harmonie met de omgeving.

Wij houden rekening met uw inbreng

U hoeft zich echter niet te beperken tot onze modellen, ook voor uw eigen ideeën staat Landschaps- en tuinarchitect Massagé Pieter steeds open. Zowel het type zwembad, het materiaal als de kleurkeuze kunnen met andere woorden door u worden bepaald. Wij maken vooraf dan ook ruim de tijd om te horen wat u wenst en stemmen het aanbod hierop af.

Offerte op maat

Landschaps- en tuinarchitect Massagé Pieter bespreekt in een adviserend gesprek samen met u de concept- en materiaalmogelijkheden waarna u een gedetailleerde offerte krijgt, op maat van uw specifieke wensen en aangepast aan uw mogelijkheden (eventueel in samenspraak met uw architect).

Contact opnemen

Verder staan wij uiteraard ook steeds tot uw dienst voor het verstrekken van de nodige informatie. Aarzel niet Massagé Pieter uit Machelen te contacteren voor bijkomende inlichtingen of een offerte.

Back to Top